Ендуро Буковина П`ятниця, 26.04.2024, 23:07
Головна | Реєстрація | Вхід Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту

Головна » 2019 » Вересень » 4 » Шлях Мольфара 2019 «ПРИМІВНИК» 23-25 серпня 2019
Шлях Мольфара 2019 «ПРИМІВНИК» 23-25 серпня 2019
15:05

Останні літні вихідні пройшли мега-активно для тих хто не звернув з обраного шляху та ступив на сьому стежку «Шлях Мольфара. Примівник»

Випробування було не з легких, як для тіла так і для душі.))))) Але всі його достойно пройшли, та написали свій «Примівник». Він ще не раз допоможе черпати сили як на життєвому шляху так і на карпатських стежках.

  • заїзди кантрі крос, що проводились в п`ятницю розставили трохи орієнтири для учасників, а введення «мольфар старт» дуже позитивно себе зарекомендувало для організатора. Багатьом стало зрозуміло, що передчасно розслаблюватися не можна, бо попереду буде ще веселіше. І от настав довгоочікуваний суботній ранок. На всіх чекало раллі «всі терена». У декого з учасників посмішка танула на очах, коли уточнювалась довжина орієнтовного маршруту. 140 км для класів екстрим та квадро викликало трохи подив, а трохи збентеження. Мабуть вже потрохи забули , що таке класичне ендуро і 200км за 6-8 год. А от для туристів лише 240км )))). Туристи – хлопці загартовані, їм що 600км, а що 250км однаково, головне щоб компанія хороша. )))))) Але жоден не відмовився від обраної стежки. Сміливці! Тут було все: сипучі кам`янисті підйоми та спуски де «кипіли» гальма, завали з колод та підступні болотисті пастки, а ще швидкісні прямі на хребтах вершин де здавалось от-от доторкнешся до неба. Пробиті шини, зламані важелі , обдертий пластик це нікчемна ціна за те задоволення яке отримали учасники за цей день. Вершини гір, краєвиди Карпат, цілющі джерела та пахучі полонини ось найцінніше для нас! Кожен проявляв свої особливі знання та вміння: чи то швидкого орієнтування на місцевості, чи майстерності водіння, або ж наполегливості в прямуванні до мети, чи просто формували позитивну ауру навколо себе та друзів. Можна було обрати свій темп та насолоджуватися драйвом від заїзду, або ж зупинитись на вершині та насолоджуватися величчю та силою Карпат. Пам`ятаєте? «Писаний камінь», «Кінашка», «Борсуки», «Памір», «Стіжок», «Мегура», «Ракова», «Бисків-Черепанка», «Німчич», «Лужки», «Фошки», «Шурдин», «Осередок», «Яловичора»….. Ці миті як «скріншоти» записуються в пам`ять та разом складають альбом незабутніх моментів фестивалю.

І ось ближче до вечора почали приїзджати з стежки. Всі втомлені, але щасливі. Тіло змучене, а душа бажає продовження. Більшості командам вдалося побувати на всіх запропонованих точках за наданий час. « А хто ж перший?» - виникло запитання. Ні, не ті хто першими приїхали з стежки, вони ж напевне все тут знають, місцеві ))))). Вирішальним став тест «шино монтаж», це було класно ))))), він і визначив рейтинг команд другого дня!

Ввечері з ініціативи організаторів та за підтримки партнерів: Bruht та CaféBacara серед учасників провелась лотерея. Гадаю, що мотопідставки та запашна кава були приємною несподіванкою для «везунчиків»..)))))

  • от тепер можна і розслабитись. Чай на гірських травах з фірмовим тортом, банош, шашлик та бограч на вогні, музика, розваги та спілкування. Ось вона : кульмінація фестивалю. Зовсім не хотілось, щоб свято закінчувалось, але втома брала своє )))).

Недільний ранок видався доволі бадьорим, гірська вода та чисте повітря мають свої таємничі рецепти здоров`я. Всі в очікуванні оттієї «вишеньки» на нашому фестивальному «тортику». А вишенька видалась добре настояною))). Фінальний ендуро заїзд мав як індивідуальний так і командний залік, а тому учасникам прийшлось попрацювати як для себе так і на команду. Хтось поїхав в насолоду, хтось щоб довести щось комусь, деякі команди обрали тактику не виводити менш підготовленого учасника, а деякі виступили всім, дружнім складом. А хтось приберігав сили, щоб доїхати додому та став глядачем-вболівальником. Три кола вода, каміння, підйоми, спуски, колії, річка, і знову…… напевне кому ще трошки не вистачало адреналіну – отримали в повній мірі….

  • от, фінальне нагородження. Завдяки партнерській підтримці фестивалю від: СТО «Мото Квадро Гідро», магазину Direсt auto, майстерні WoodCrafters, магазину «Мототехніка», ПП Березовський Я.М., дизель сервіс TDS, магазину Exdrive, ПП Мігузов, ТОВ «Медіа Сіті Ком», майстрені «3DUBKA», компанія SV Print, ТОВ «Волиньтабак» всі учасники отримали приємні сувеніри, подарунки та цінні призи. Ми вдячні партнерам за надійну підтримку та розвиток нашого фестивалю.

 

На мою думку, всі учасники запаслися позитивом, враженнями, адреналіном та просто хорошим настроєм на довгий час. Сподіваюсь «Примівник стане «настільною» книгою для багатьох. Щоб відкривати, читати, згадувати та налаштовуватися на нові стежки від «Шлях мольфара»

більше фото 

Переглядів: 586 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Логін:
Пароль:

Календар новин
«  Вересень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Пошук

Друзі сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz